Velkommen til min blogg – ritaleser.com

Da er jeg endelig i gang med blogg på eget domene – dette er en drøm jeg har hatt lenge, og nå har den altså blitt virkelighet. På denne bloggen vil jeg fortsette som jeg har gjort tidligere, med å anmelde bøker jeg har lest.I tillegg kommer jeg også til å utvide litt og skrive artikler om diverse som foregår innen litteraturens verden, om forfattere osv. Her vil det også komme nyheter om bøker og utgivelser og andre interessante ting.

Dere som lesere er velkomne til å kontakte meg hvis det er ting dere lurer på angående bøker, forfattere e.l. eller hvis du som forfatter (debutant eller dreven i gamet) og har ting du ønsker å kommunisere til andre bokelskere.

Mine allerede publiserte anmeldelser er fortsatt tilgjengelige på www.ritaleser.blogg.no. Jeg kommer til å ta med meg noen av mine favorittbøker over hit, men mesteparten vil ligge på den gamle bloggen.

Så da håper jeg at mine lesere vil følge meg på den nye bloggen, og at nye lesere kommer til. Jeg skal gjøre det jeg kan for at bloggen skal bli et interessant sted for å holde seg oppdatert i bøkenes verden.

2 tanker om “Velkommen til min blogg – ritaleser.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *