Oppsummering av leseåret 2014

Så har første dagen av 2014 kommer, og jeg sitter å ser tilbake på leseåret. Jeg må konkludere med at det ble færre bøker i år enn det har vært de siste årene – men ny bokbretterhobby og mye korsang har tatt mye av tiden min. 84 bøker teller jeg til slutt, og det er 40 mindre enn i fjor!
Likevel konkluderer jeg med at poenget ikke er å lese flest mulig bøker, men å finne de gode leseropplevelsene.

DSC_0072Jeg lagde jo en liste i høst, over årets beste bøker «according to ritaleser» – og jeg linker til denne igjen her: ritalesers topp 10 bøker 2014.

Jeg begynner å bli både gammel og kjedelig kanskje, men jeg blir mindre og mindre glad i å rangere bøker – dessuten er det bare min personlige mening og ingen vedtatt sannhet. Så jeg nøyer meg med å si at jeg har hatt noen store leseropplevelser dette året, men jeg har også pløyd meg gjennom noen elendige bøker og av de bokgruppene jeg er medlem av på Facebook, ser jeg at folk er uenig med meg 🙂

Sånn er det – jeg kommer til å lese de bøkene som pirrer min nysgjerrighet – og jeg kommer til å skrive og stå for min mening om den – samtidig som jeg anerkjenner at andre mener noe helt annet enn meg – vi har like mye rett alle sammen 🙂

Godt nyttår til alle mine lesere, håper dere vil fortsette og følge meg og jeg håper å få enda flere følgere i 2015.

En tanke om “Oppsummering av leseåret 2014

  1. Godt nyttår Rita! 84 bøker er jo formidabelt! Så mye bedre å kose seg med 84 bøker enn å stresse for å få lest det dobbelte. Jeg gikk også ut av forrige år med å omtale noen bøker som andre elsket og jeg ikke likte. Litt rart å gjøre det, men jeg oppdaget at vi er så høflige med hverandre at det ikke er mange som «legger imot». Påstandene mine fikk i alle fall stå ganske i fred. Lykke til med utvelgelse og lesing, gleder meg til å lese omtalene dine fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *