Gunnar Staalesen – Der hvor roser aldri dør

Gyldendal forlag skriver følgende om boka: For nesten 25 år siden forsvant treåringen Mette Misvær sporløst fra sandkassen utenfor hjemmet i det fredelige boligstrøket Nordås utenfor Bergen. Foreldelsesfristen for forbrytelsen er i ferd med å løpe ut, og Mettes mor gjør et siste fortvilt forsøk på å finne ut hva som skjedde med datteren. Det blir Varg Veum som får oppdraget. Lille Mette vokste opp i et miljø preget av idealer om åpenhet, fellesskap og deling. Når Veum begynner å grave, er det imidlertid  et flokete nett av hemmeligheter og løgner han finner. Men det skal en brutal hendelse i nåtiden til før et mønster trer fram…
 

Jeg må innrømme at jeg ikke har kastet meg over serien om Varg Veum enda, men jeg har forstått at jeg har gått glipp av noe der. Som den bokelskeren jeg er, blir det bøkene jeg skal lese, ikke se film… Siden dette er den sekstende boka i serien, har jeg en liten jobb foran meg – anmeldelsene kommer til å legges ut fortløpende ettersom jeg leser, men det sier seg selv at det kan bli en stund til min anmeldelse av denne nye boka kommer på bloggen her. I mellomtiden kommer det nok en presentasjon av forfatteren Gunnar Staalesen her på siden, med oversikt over bøkene så kan dere enten mimre dere som har lest dem, eller la dere friste til å begynne å lese dem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *