Høstens bøker fra Liv Forlag

EnglefjærEnglefjær av Frode Eie Larsen
(kommet)
Det er november. Snøen har lagt et mykt, hvitt teppe over bakken og lyset fra gatelyktene tegner bleke lommer i mørket. Inne på rom 101 på Rekkevik sykehjem i Larvik står Eddi Stubb. Foran ham i senge ligger Borgny Larsen. Død. I munnviken hennes skimter han så vidt en fjær. En englefjær, tenker Eddi, fremdeles uvitende om at han snart skal finne enda en fjær, denne gangen i munnen på et lite barn. Klarer han å finne løsningen før flere liv går tapt?

 

ModerskipetModerskipet av Audun Støren
(kommer 31. august)
Gatebarn. Knallharde narkomiljøer. En ambisiøs journalist. En barmhjertig hjelperinne. En korrupt purk. Og for øvrig et rikholdig menasjeri av dophuer, horer, skakkjørte straitinger, kyniske avisfolk og finansfyrster.
Dette er de som befolker «Moderskipet. Oslo er åstedet for en episk kamp der det gode barker sammen med det onde på mange plan. Der brutalitet danser med ømhet og mot blant de sprøytenarkomane. Der drivkreftene er sterke, sugende og skiftende. Og der hovedpersonene gjennom sine egne valg, og andres, uunngåelig konvergerer mot et voldsomt klimaks.
Og der ingenting er helt som det ser ut.

Osebergskipets forbannelseOsebergskipets forbannelse av Steiner Høiback
(kommer november)
Det hviler en eldgammel forbannelse over Osebergskipet, og denne vekkes til live av den nazistiske organisasjonen LOkes Liberationen. Sophus Blix får sitt tøffeste oppdrag noen sinne. Han må avverge Ragnarok – verdens ende. Ved hjelp av sin kreativitet og evne til å knekke koder, så må han kjempe med livet som innsats. Klarer han å stanse Osebergskipets forbannelse?
Osebergskipets forbannelse er en spennende historie om arkeologi, kryptografi og mystikk. Arkeologer har forstyrret gamle viktiggraver altfor lenge. Nå slår de døde tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *