Høstens bøker fra Bazar Forlag

Jeg er pilegrimJeg er Pilegrim av Terry Heyes
(kommer 4. september)
Den forbløffende historien om en manns halsbrekkende kappløp mot tiden og en uforsonlig fiende. En ung kvinne blir funnet drept på et nedslitt hotell, alle identifiserende kjennetegn er oppløst av syre. En far blir offentlig halshugget i den pulserende heten på et saudiarabisk marked. En ekspert i bioteknologi ligger uten øyne på en søppelplass i Damaskus. Menneskelige levninger blir funnet i et avsides fjellområde i Afghanistan. En perfekt plan er lagt for å begå en grusom forbrytelse mot menneskeheten.
Én tråd knytter ugjerningene sammen, og bare én mann vet hvordan… Pilegrim.

…en sensasjon av en thriller (…) Man skal ikke ha lest mange sidene før man forstår at dette er noe av det beste sjangeren har budt på de seneste årene. (Asbjørn Slettmark, A-magasinet)

Den andre historienDen andre historien av Tatiana de Rosnay
(kommer 25. august)
Da Nicolas Dumhamel var i begynnelsen av tyveårene, snublet han over en vond hemmelighet om sin familie – en hemmelighet som var godt skjult. Mens han gravde i familiens fortid, begynte han å skrive en roman. Den ble en gedigen suksess, Nicolas ble en litterær stjerne nærmest over natten, og han trodde at han hadde lagt familiehistorien bak seg. Men nå, flere år etterpå, lærer Nicolas at hemmeligheter alltid kommer for en dag, uansett hvor dypt de er begravet.

UtroskapUtroskap av Paulo Coelho
(kommer 19. august)
Linda har alt; et harmonisk ekteskap, to barn og en karriere. Likevel overveldes hun av en voldsom apati og kjedsomhet. Hun frykter at livet skal fortsette i samme forutsigbare bane, samtidig som hun er redd for å miste alt hun har. Et møte med en ungdomskjæreste vekker en side Linda hadde glemt at hun hadde. Dette får store følger for mange.

Vinterfolket

 

 

Vinterfolket av Jennifer McMahon 
(kommer 19. september)
Gjennom alle tider har folk forsvunnet på mystisk vis fra den lille landsbyen West Hall i Vermont. Det har skapt grobunn for legender. Spesielt går det historier om Sara Harrison Shea, som i 1908 ble funnet død bak huset sitt, bare måneder etter det tragiske dødsfallet til datteren Gertie.
Når bor 19 år gamle Ruthie i Saras hus sammen med moren Alice og lillesøsteren Fawn. En dag våkner Ruthie opp og oppdager at moren er sporløst forsvunnet…

Se til venstre av Lisa Genova
(kommer 3. oktober)
Sara elsker sitt travle liv. Hun har en krevende karriere, mann og tre barn. En morgen hun haster av gårde til kontoret, er hun uoppmerksom et øyeblikk for lenge og kjører utfor veien. Da hun våkner opp på sykehuset, har hun fått et helt nytt liv der ingenting er som før. Et liv der hun ikke lenger kan se og forstå det som befinner seg til venstre.
Med innlevelse, rå humor og stor sympati beskriver hun Saras daglige kamp for de små ting – og for et helt nytt liv for seg og sine nærmeste.

I kjetterens fotsporI kjetterens fotspor av Susana Fortes
(kommer 20. oktober)
En ung jente, Patricija Pálmer, er blitt brutalt drept i katedralen Santiago de Compostela – et av verdens aller helligste steder. Den unge journalisten Laura Márquez graver i en sak om et gammelt manuskript som er stjålet fra universitetsbibilioteket i Santiago. Da hun finner ut av Patricija Pálmer var den siste som lånte det stjålne manuskriptet, starter hun sin egen etterforskning. Hun er hele tiden et skritt foran politiet, men skal snart oppdage at hun har å gjøre med desperate mennesker som vil skjule sannheten for enhver pris.

På vei mot HarmageddonPå vei mot Harmageddon av Michael Baigent
(kommer 26. september)
Tror du på profetier? Bibelen som bokstavelig sannhet? Dommedagsoppgjøret? Tror du at det finnes et verdensomspennende kalifat som skal innevarsle tidens slutt? Om du var blitt forelagt klare beviser, ville du tro på at det i dag finnes mektige krefter som samarbeider for å framskynde dommedag, eller harmageddon?
Michael Baigen («Hellig blod, hellig gral») utforsker følgende teori: De mest kompromissløse menneskene innenfor de tre store abrahamittiske religionene (jødedom, kristendom og islam) arbeider for å fremskynde slutten på verden, slik den er forutsagt i deres respektive tekster og tradisjonelle tro.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *