Hemmeligheten av Frode Eie Larsen

Forfatter: Frode Eie Larsen
Utgitt på Liv Forlag 2011

Han så tankefullt på meg. Et smil sprakk opp i ansiktet hans. Det tillitsfulle fjeset vrengte seg i en stygg grimase. Jeg fikk et blikk på den andre siden av ham. Galskapen.

– Du vet du skal dø i dag, ikke sant? Du skal bare ikke dø riktig enda.

Oskar Myhre har en hemmelighet. I tyve år har den gnagd i ham fra innsiden. Da barndomskameraten Fredrik Larsen plutselig dør, begynner skjelettene fra fortiden å røre på seg.

Sammen med Fredriks lillesøster, Jessica, begynner Oskar å lete etter svar. Var det virkelig selvmord Fredrik tok, eller ble han drept? Svarene de får, leder alle sammen tilbake til den høstkvelden for tyve år siden – hemmeligheten.

Det finnes ikke tilfeldigheter. Alt har vært en del av planen. Oskar Myhre forstår snart at hans navn er den neste på listen.

Dette er debuten til Larvikforfatteren Frode Eie Larsen – og jeg må si at jeg synes det er en flott debut. Den direkte måten han skriver på, uten utenomprat om privatliv og personlige problemer, gjør at historien står i fokus og spenningen holder seg gjennom hele boken. Etter en litt treg start, var jeg så fullstendig oppslukt i historien at jeg knapt klarte å legge fra meg boken. Og ikke tro at du har løsningen halvveis – jeg var nemlig fullstendig sikker på at jeg hadde gjennomskuet klisjeen (som overhodet og heldigvis ikke var en klisjé) – slutten og løsningen var så overraskende og annerledes at det ikke var mulig å gjette! FANTASTISK!

14. august lanseres forfatterens andre bok «Frostrøyk» – og jeg er så heldig at jeg har fått et anmeldereksemplar av denne – så jeg kan gå direkte over på den og jeg skal love at jeg allerede har startet. Jeg håper dette ikke er det eneste vi ser fra denne forfatteren, for her er en forfatter som kan å skrive spennende historier!

En tanke om “Hemmeligheten av Frode Eie Larsen

  1. Tilbaketråkk: På overflaten flyter vannliljene av Frode Eie Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *