Frostrøyk av Frode Eie Larsen

Forfatter: Frode Eie Larsen
Utgitt på Liv Forlag 2012

Det har gått vel ett år siden Oskar overlevde mordforsøket utført av Filip Nyman fordi han ønsket å hevne søsterens voldtekt. Men Filip er ikke ferdig – og det er heller ikke Rakel, moren hans. De ønsker sin hevn over de som hindret dem sommeren for et år siden – alle skal dø. Så blir Filip skutt, og Rakel blir utsatt for et mordforsøk – hvem står bak – det er mange mulige gjerningsmenn.

Sammenlignet med den første boken til forfatteren, Hemmeligheten, ble jeg dessverre skuffet over denne boken. Hemmeligheten hadde driv og spenning på hver eneste side, og med en veldig god og overraskende slutt. Denne boka derimot, var mye tregere å lese seg gjennom, og var dessuten fryktelig gjennomsiktig. Ingen overraskelse på slutten denne gangen. Hele boka framstår som en oppsummering og konkludering etter den forrige boka. Jeg fortsatte å lese i håp om at det plutselig skulle snu – og ende opp med noe jeg ikke hadde sett for meg, men dessverre gjorde det ikke det.

Jeg håper likevel Frode Eie Larsen ikke gir seg med å skrive bøker – han hadde en fantastisk god historie i Hemmeligheten, og Frostrøyk kan vi vel legge inn i kategorien «den vanskelige andreboka».

 

En tanke om “Frostrøyk av Frode Eie Larsen

  1. Tilbaketråkk: På overflaten flyter vannliljene av Frode Eie Larsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *