Forbrytelser av Nick Yapp

ForbrytelserTittel: Forbrytelser. Fengslende historier om tidenes mest beryktede mordere, tyver og svindlere
Forfatter: Nick Yapp
Utgitt på Spektrum Forlag 2008
Originaltittel: True Crime
Oversatt av Hege Frydenlund
Kilde: Bibliotekbok

Såpeoperaens mest dramatiske øyeblikk inntraff 15. mai, da Simpson ble bedt om å ta på seg de blodflekkede hanskene som var blitt funnet på drapsstedet. Hanskene passet ikke. De var for små. «Jeg tror ikke han kan spille størrelsen på hendene sine», sa Cochran. «Han ville vært en virkelig stor skuespiller hvis han kunne spille hendene sine større.»

Dette er et forbryteralbum over kjente drapsmenn og gangstere, kannibaler og svindlere, fredløse og snikmordere, menn og kvinner som ikke hadde respekt for verken lov eller liv, og monstre som gjorde drap til en livsstil.

I en bok på 300 sider, og med presentasjon av en forbryter/forbrytelse på omtrent hver dobbeltside, blir dette en svært, svært overfladisk presentasjon av de forskjellige. Det kan være en god introduksjon i den kjente, kriminelle historien – men hvis man allerede er litt interessert i temaet (som meg), og har lest om det før så gir ikke denne boken noen verdens ting.
Selv bladde jeg meg bare hurtig gjennom, fordi jeg ikke fant noen opplysninger som jeg ikke allerede visste fra før – det eneste er at alle er samlet i én bok…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *