Delirium av Lauren Oliver; anmeldt av Ronja Myrvang

Boken har tidligere blitt omtalt på ritaleser.com – les omtalen her.
_________________________________________________________________________

Delirium

Ronja skriver om boka: 
Det er en av de beste bøkene jeg noen gang har lest. Jeg brukte fem dager på å lese den boka, og klarte nesten ikke å legge den fra meg. Jeg var så spent på å få vite hva som kom til å skje videre med Lena og Alex. Boka var fengende, interessant og lese og ikke minst spennende. Og jeg beundrer Lenas styrke og hvordan hun kjemper for kjærligheten.

Slutten irriterte meg litt, jeg ville vite mer om hvordan det går med Lena. Finner hun det hun leter etter? Klarer hun seg alene? Og hva med Alex?

Anbefaler boka til de som liker spenning. Og passer veldig godt til de som likte å lese Dødslekene.
_________________________________________________________________________

Ronja Myrvang er min 13 år gamle bokelskende niese. Siden jeg på ett eller annet tidspunkt har mislyktes totalt i min barneoppdragelse og min egen 14-åring ikke er glad i å lese bøker, har jeg fått Ronja til å lese og anmelde denne boka. Hun er mer i riktig målgruppe enn meg (selv om jeg også elsket denne boka). Ronja kommer nok til å dukke opp her med flere anmeldelser innimellom – når det er ungdomsbøker jeg trenger en ekspert til å si noe om. Ikke minst kommer hun nok til å  lese og anmelde de to neste bøkene i denne serien av Lauren Olivier – for dette er (heldigvis) den første boken i en trilogi – og da får nok Ronja og alle vi andre svar på de spørsmålene vi satt igjen med på slutten av denne boka.

En tanke om “Delirium av Lauren Oliver; anmeldt av Ronja Myrvang

  1. Takk for verdifullt lesetips! Jeg vil formidle det til min 12-åring, som er en aktiv leser med «Dødslekene»-trilogien høyt oppe på sin favorittliste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *