Bokanbefaling: Den hemmelige hagen

Den hemmelige hagenDette er ingen bokanmeldelse, men jeg må bare skrive om denne lille skatten som jeg nylig har oppdaget.

Likte du å tegne og fargelegge da du var liten? Hvorfor sluttet du?

Den hemmelige hagen er en fargebok for voksne. Her finner du et harmonisk univers der de ikke er plass til mas og høye skuldre.

Boken er gitt på på Gyldendal, og passer perfekt til både voksne og store barn. Når jeg fikk den i hus, ble min snart 17 år gamle datter også veldig interessert i denne boken og allerede har vi hvert vårt eksemplar.
Boken fungerer som små pusterom i hverdagen og jeg ser for meg at jeg trenger flere slike bøker på sikt.

Den hemmelige1

Andre om boken:
Kristin Storrusten – bokmerker.org

En tanke om “Bokanbefaling: Den hemmelige hagen

  1. Denne tanken har jeg tenkt noen ganger. Da sitter jeg i barnehagen og fargelegger sammen med barna, og glemmer tid og sted. Hvorfor ikke gjøre dette hjemme også? Har også tenkt at det kan være en fin øvelse for gamle, både som tidsfordriv i tillegg til kryssorden og strikketøyet, og for å holde finmotorikken i hevd. Kanskje en ide til eldrehjem rundt om kring? Jeg har en fargeleggingsbok med Munchmalerier som jeg har fått av Kontur forlag, men jeg er for redd for at det ikke skal bli bra, til at jeg har prøvd meg. Takk for spark bak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *