Vårens bøker fra Bazar forlag

Silo

Silo av Hugh Howey
I et ødelagt og giftig landskap eksisterer et samfunn i en gigantisk underjordisk silo. Verden utenfor er ugjestmild, utsikten dit er begrenset – og å snakke om den er forbudt. Men det er alltid noen som tør å håpe, noen som tør å drømme. Det er de som er farlige, det er de som smitter andre med sin optimisme. Straffen er enkel. De får det de ønsker seg: De får gå ut.

 

 

Den usynlige mannen fra SalemDen usynlige mannen fra Salem av Christoffer Carlsson: 
Vi følger politietterforsker Leo Junker. En ung kvinne blir funnet skutt i et herberge for husløse i etasjen under leiligheten til Junker. Saken har røtter tilbake til Leos egen oppvekst i forstaden Salem. Men jakten på gjerningsmannen fører bare lenger og lenger inn i en labyrint. Samtidig motarbeides Junker fra innsiden av politihuset, og blir mer paranoid for hvert sport han finner.

 

 

Der regnet fallerDer regnet faller av Catherine Chanter:
Ruth Ardingly har nettopp blitt løslatt fra fengsel, mistenkt for mordet på barnebarnet sitt, Julien, på syv år. Hun skal fortsette å sone i husarrest på hjemgården sin, Kilden. Det er et av få steder med vann i et England rammet av ekstrem tørke, mistenkeliggjøring og paranoia. Nå forsøker Ruth å sette sammen bitene av tragedien som oppløste ekteskapet, familien og drømmen hennes.

En tanke om “Vårens bøker fra Bazar forlag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *