C.L. Taylor

C.L. TaylorCally Taylor er en prisvinnende britisk forfatter av såkalt chick litt-bøker. Som C.L. Taylor har hun utgitt psykologiske thrillere.

Taylor ble født i Worcester og tok en grad i psykologi ved Universitetet i Northumbria.
Hun har arbeidet som grafisk designer og web-utvikler.

Taylor begynte å skrive noveller i 2005 og debuterte som romanforfatter i 2009.

Bibliografi: 
Chick litt: 
2009 – Heaven Can Wait
2011 – Home for Christmas

Psykologisk thriller:
2014 – The Accident
2015 – The Lie
2016 – The Missing

Norske oversettelser:
2016 – Løgnen