Börge Hellström

Börge Hellström
Börge Hellström
(1958-) eren svensk forfatter.

Han har arbeidet med kriminelle og misbrukte barn, og var en av stifterne av organisasjonen Kriminellas Revansch i Samhället.

Sammen med Anders Roslund (Roslund & Hellström) har han skrevet seks kriminalromaner:

Bibliografi: 
1990 – Grupp 90
2004 – Odjuret 
2005 – Box 21
2006 – Edward Finnigans upprättelse
2007 – Flickan under gatan 
2009 – Tre sekunder
2012 – Två soldater

Oversettelser til norsk: 
2005 – Udyret (Odjuret)
2006 – Boks 21 (Box 21)
2007 – Oppreisningen (Edward Finnigans upprättelse)
2008 – Jenta under byen (Flickan under gatan)
2011 – Tre sekunder (Tre sekunder)
2012 – To soldater (Två soldater)