Sophie Hannah

Foto: sophiehannah.com

Foto: sophiehannah.com


Sophie Hannah
, født 1971, er en britisk forfatter.

Fra 1997 til 1999 arbeidet hun i kreative kunstarter på Trinity College ved University i Cambridge, og mellom 1999 og 2001 var hun juniorforsker ved Wolfson College ved Universitetet i Oxford.

Bibliografi:
Norske utgivelser – krim:
2009 – Skyggenes time (Hurting Distance)
2009 – For du stjal min lille venn (Little Face)
2011 – Den som reddes kan (The Point of Rescue)
2012 – Verre enn døden (The Other Half Lives)
2013 – Røyk uten ild (A Room Swept White)

Poesi:
1993 – Early Bird Blues
1994 – Second Helping of Your Heart
1995 – The Hero and the Girl Next Door
1996 – Hotels Like Houses
1999 – Leaving and Leaving You
2000 – Love Me Slender: Poems About Love
2003 – First of the Last Chances
2006 – Selected Poems
2007 – Pessimism for Beginners

Barnebøker:
The Box Room – Poems for Children
1992 – Carrot the Goldfish

Krim:
2006 – Little Faces
2007 – Hurtung Distance
2008 – The Point of Rescue
2009 – The Other Half Lives
2010 – A Room Svept White
2011 – Lasting Damage
2012 – Kind of Cruel

Noveller:
2008 – The Fantastic Book of Everybody’s Secrets

Romaner:
1999 – Grippless
2000 – Cordial and Corrosive: an unfairy tale
2002 – The Superpower of Love

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *