Roger Pihl

Foto: Juritzen Forlag

Foto: Juritzen Forlag

Roger Pihl, født Roger Kristiansen i 1954 er en norsk reklamemann, redaktør, forfatter og litteraturkonsulent.

Han er utdannet fra Westerdals Reklameskole, Institutt for markedsføring, Handelshøyskolen BI og Norges Handelshøyskole.

Bibliografi:
Skjønnlitteratur:
2007 – Rolex – en passe lang roman
2008 – Limo – en passe politisk roman
2009 – Ord for Ord, Antologi (redaktør Caterina Cattaneo)
2010 – Bløtkakemannen og Robin Robin
2010 – Tödler
2012 – Skyldig til det motsatte er bevist
2012 – Bokryggpoesi (med Tiger Garté)

Kartozoologi:
2004 – Håndbok i kartozoologi (sammen med Tor Åge Bringsværd og Eilert Sundt d.y.)
2006 – Jakten på den skjulte elefanten (sammen med Tor Åge Bringsværd og Eilert Sundt d.y.)
2007 – Det dyriske København – en guide til byens hjerte (sammen med Tor Åge Bringsværd og Eilert Sundt d.y.)

Annet:
1984 – Graffiti på norske vegger(med Dag Kjørholt)
1998 – Forbudstiden i Norge, bind 1-4
1999 – Steder i England du ikke visste du måtte besøke
1999 – Hipp Hipp Hurra. En historiebok fra Fjellhus, Teisen og Ulven.
1999 – Toppen af Danmark – historien om Ejer Bavnehøj
2004 – 499 kelnervitser
2005 – Guide til det danske høyfjellet
2005 – Hundrede år og det halve kongerige
2006 – Sitater som heldigvis andre mennesker blir husket for
2007 – Benkene i Edinburgh
2008 – 1. avsporing: Om livets vann og sånt
2008 – Jentefraft (41 kvinnelige helter i alfabetisk rekkefølge) (sammen med Tor Åge                    Bringsværd og Eilert Sundt d.y.)
2008 – Tandlset transformatormuseum
2010 – Midt i vår verden – Østre Aker kirke 150 år
2011 – Vandringsturer på Jylland
2012 – Vandringsturer på Fyn, Mön och Själland
2013 – Vandringsturer på Bornholm
2013 – Dänemark fürs Handgepäck (med bl.a. H C Andersen, Karen Blixen og Martin Andersen Nexø)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *