Planlegging: Litteraturfestivalen på Lillehammer

Da er jeg veldig snart klart til avreise, og setter kursen mot Lillehammer. For meg er det luksus når Norsk Litteraturfestival avholdes, siden jeg bor en knapp times kjøring fra Lillehammer. Likevel er dette faktisk første gangen det i det hele tatt passer for meg å delta, men til gjengjeld så reiser jeg over de fleste dagene.

Logo-literaturfestival

Problemet denne gangen også, er hvordan i all verden jeg skal rekke alt jeg egentlig ønsker å delta på. Det gjør jeg jo slettes ikke, så da får jeg bare bla og bla og bla i programmet og plukke ut det jeg vil mest.

I dag starter jeg i Hvelvet klokken 12.00: Skammens historie – Hit kommer Sigmund Aas og Thomas Vestgården for å snakke om boken sin (som jeg leste og anmeldte for en liten stund siden).

Så skulle jeg egentlig vært på Lillehammer Kunstmuseum klokken 13.00 for å overvære debatten 100 kommuner=100 biblioteker – en paneldebatt med Kårstein Eidem Løvaas, Trond Giske, Bård Vegard Solhjell, Erik Henningsen og Ragnar Audunson – men det kan holde hardt tidsmessig.

Så kommer det største problemet klokken 14.00: På Café Stift får vi høre om temaet: Hvor går romanen? med Jan Kjærstad og John Erik Riley.
Samtidig, på Hvelvet vil Torgrim Eggen ta for seg The Siv-Erna Experience.
Så her blir det valgets kval, og jeg får ta det litt på sparket… Og resten av dagen også.

Jeg gleder meg stort – og håper å treffe mange spennende mennesker som deler min interesse for litteratur.

En tanke om “Planlegging: Litteraturfestivalen på Lillehammer

  1. Ååhhh… denne festivalen kommer jo for tidlig! Fjellovergangen /Birkebeinerveien er jo stengt enda og da blir det vel tre timer kjøring istedet for en- såå da blir jeg hjemme 🙁
    Så at favoritten min, Britt Karin LArsen fikk pris i dag; det var velfortjent!
    Kos deg på festival- det blir vel en liten rapport?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *