Presentasjon av ritaleser

Hvem er jeg?
Jeg, Rita Myrvang Berg, er ei 36 år gammel dame fra Dokka. Siden starten på 20 åra har jeg hatt en stor kjærlighet for bøker, og leser vel litt over gjennomsnittet per år.
På grunn av sykdom er jeg 100 % ufør, og derfor fikk jeg tid til å utvide min hobby med å lese bøker, til også å skrive en blogg om bøker og litteratur.
Jeg er ikke ansatt verken i forlag, bokhandel eller avis – jeg mottar endel anmeldereksemplarer fra norske forlag, men dette uten at det blir krevet verken at jeg leser boken, eller at jeg skriver en (god) anmeldelse av den. Utover dette har jeg ingen inntekt, ei heller reklameinntekter av bloggen min.

Bloggens bakgrunn
Denne bloggen er opprettet som et rent hobbyprosjekt, og hvis den i tillegg kan gi nyttig informasjon til deg som leser så har jeg oppnådd målet mitt. I utgangspunktet vil den inneholde anmeldelser av bøker jeg leser. Ikke bare nye bøker, men også eldre bøker vil komme inn her. Jeg har en «må lese»-liste som per dags dato inneholder 750 bøker. Når vi i tillegg tar med alle bøker som hele tiden kommer ut, så kan man vel si at jeg ikke vil gå tom for aktuelt lesestoff med det første. Kanskje dette er en fin måte for deg som leser å oppdage gode bøker på, som kanskje ikke lenger kommer så godt fram i mediebildet fordi de ikke er nye lenger.

 

5 tanker om “Presentasjon av ritaleser

  1. Hei Rita!
    For en jobb du gjør! Supert for oss andre, liker veldig godt måten bloggen er bygget opp på. Skal bruke den for å finne aktuelle bøker. Takk for hjelpa 🙂
    Hilsen Anne

    • Tusen takk for en så hyggelig tilbakemelding. Det er godt å få tilbakemeldinger på at bloggen er nyttig for andre, da har jeg oppnådd målet mitt.

  2. Hei Jan Petrus, og tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Jeg har favorittmarkert bloggen din, og skal titte mer på den senere i dag – virker som et spennende bekjentskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *