Liv Forlag høsten 2013

I dag skal jeg presentere bøker Liv Forlag. Vestfoldforlaget Liv er et lite forlag, i år kommer de med totalt nitten titler. Dette er de to jeg gleder meg litt ekstra til å lese.
Alle omtaler er hentet fra forlagets hjemmeside.

JordtårerJordtårer av Frode Eie Larsen (lansert 29.august)
Torstein elske rå grave, og en dag finner han noen beinrester i et skogholt bak gården der han bor. Men da han plutselig står med en menneskeskalle i hånden er det slutt på leken.
Eddi Stubb vikles inn i en ny etterforskning hvor løgner, sjalusi, skjulte grusomheter og gammelt hat lokkes frem i dagen. En dag ender det i drap. Saken virker opplagt når en mann melder seg og forteller at han er skyldig. Men er det virkelig så enkelt. 

 

 

Nøkkel til fremmede romNøkkel til fremmede rom av Anne Marie Bredvei Orvik (lansering 5. september)
En elg i skogen under en bjørnebærtur kan endre så mangt. I hvert fall gjør det det for 12 år gamle Solveig. Hadde hun ikke møtt elgen, hadde hun kanskje ikke møtt Isabell Viktoria fra Oslo. Jenta med det sterke, blå blikket, den smittende latteren. Og den store sorgen.
   I romanen møter vi Solveig både som ung, og når hun som voksen oppsøker gamle trakter. Det får henne til å tenke tilbake. Det var så mye hun den gangen var for ung til å forstå. Så mangt som kanskje burde vært sagt eller gjort. Men nå er det kanskje for sent?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *