Knut Arnljot Braa

Foto: Lasse Berre


Knut Arnljot Braa
, født 1962, er en norsk forfatter og reklamemann. Som forfatter bruker han navneformen Knut A. Braa.

Han er utdannet ingeniør og økonom. I 1996 var han med på å stifte reklamebyrået Painthouse, og har siden arbeidet i reklamebransjen.

Han har i to perioder tjenestegjort i UNIFIL, FNs fredsbevarende styrker i Libanon.

Forfatterens hjemmeside.

Bibliografi:
2001 – Den lange veien hjem (sakprosa)
2003 – Delete (kriminalroman)
2004 – Dreamland.com (kriminalroman)
2008 – Endgame (politisk thriller/kriminalroman)
2009 – Fastball (politisk thriller/kriminalroman)
2010 – Aftermath (politisk thriller/kriminalroman)
2012 – Den fjerde tjeneste (politisk thriller/kriminalroman)
2015 – Solefall

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *