Ken Follett

Foto: Luke Wolagiewicz

Ken Follett er født i Cardiff, Wales i 1949. I 1978 slo han gjennom med Nålen, da var han 29 år gammel.

Ken Follett har Bachelor of Art i filosofi. Han har vært nyhetsreporter blant annet i London Evening News. Han ble forfatter på heltid i 1977 – han skrev flere romaner under pseudonym før han slo igjennom.

 

Bibliografi
Nålen – 1979
Trippel – 1980
Rebecca-koden – 1981
Mannen fra St. Petersburg – 1982
På ørnevinger – 1983
Løvenes kamp – 1988
Papirpenger – 1989
Modigliani-skandalen – 1990
Stormenes tid B. 2 Katedralen – 1992
Stormenes tid B. 1 Sverdet og korset – 1992
Natt over havet – 1992
Farlig formue – 1994
Der frihet rår – 1996
Den tredje tvilling – 1997
Edens hammer – 1999
Nedtelling mot null – 2001
Krigens kaier – 2002
Fluktens vinger – 2003
Hvitt på hvitt – 2004
I all evighet – 2008
Kjempenes fall – 2010
Vinter over verden – 2012

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *