Høstens bøker fra Vigmostad & Bjørke 2

Høstlisten til Schibsted ble planlagt før forlaget ble solgt til Fagbokforlaget Vigmostad & Bjørke. Derfor kommer det her et lite tillegg til innlegget som ble publisert tidligere i dag.

KistemakerenKistemakeren av Frode Granhus
(kommet)
Rino er tilbake i Lofoten og håper på et rolig vikariat som lensmann. Men da en gutt finner en videokassett med et uhyggelig innhold i vannkanten, blir han dratt inn i en sak som strekker seg flere år tilbake i tid – en sak som også skal vise seg å bli skremmende aktuell.

 

 

 

SavnetSavnet av Michael Katz Krefeld
(kommet)
Ravn drar til Berlin for å nøste opp en uhyggelig forsvinningssak med tråder langt inn i Stasis avhørsbunkere. Fortidens redsler vekkes til live når en dansk man forsvinner i Berlin.

 

 

 

 

Night school. Bak mureneNight School. Bak murene av C.J. Daugherty
(kommer 12. august)
Hva gjør du  når stedet som skulle beskytte deg, viser seg å være det farligste stedet av dem alle?
Allie hater skolen. Broren har rømt. Hun har nettopp blitt arrestert. Igjen. Foreldrene sender henne til kostskolen Cimmeria, og for første gang føler Allie seg lykkelig. Men snart skjønner hun at klassekameratene skjuler noe – en hemmelighet som setter dem alle i livsfare.

 

 

MenneskebarnetMenneskebarnet av M.R. Carey
(kommer 15. september)
Hver morgen spennes Melanie fast i en rulle stol og trilles inn i klasserommet av to bevæpnede menn. «Det vesle geniet vårt» kaller doktor Caldwell hene. Melanie tror ikke de liker henne. «Jeg biter ikke», sier hun, men ingen av dem ler.

 

 

 

 

Jakten på en overgriper av Annett B. Eck
(kommer 19. oktober)
Dette er historien om Annett Berntsberg Eck som ble voldtatt som 6-åring, og som 35 år etter endelig tør å anmelde overgriperen. Saken er foreldet, så Annett begynner sin egen jakt. Hva som så skjer er både oppsiktsvekkende og rystende. Dette er høstens sterkeste historie, og den vil være interessant for svært mange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *