Gregg Hurwitz

Gregg HurwitzGregg Hurwitz (er en amerikansk forfatter som skriver kriminalromaner og tegneserier.

Han vokste opp i San Francisco, og har en bachelor i kunst fra Harvard University fra 1995, og en master fra Trinity College i Oxford i 1996. Det var mens han tok denne utdanning at han skrev sin første roman.

I tillegg til å skrive bøker har han også skrevet en rekke screenplays for film og TV.

Bibliografi:
Bøker:
1999 – The Tower
2001 – Minutes to Burn
2002 – Do No Harm
2004 – The Kill Clause
2005 – The Program
2006 – Troubleshooter
2007 – Last Shot
2008 – The Crime Writer (AKA I See You)
2010 – Trust No One
2011 – They’re Watching
2012 – You’re Next
2013 – The Survivor
2013 – Tell No Lies
2014 – Don’t Look Back

I Norge er det forlaget Vigmostad & Bjørke som utgitt Hurwitz’ bøker, og foreløpig har de utgitt følgende bøker på norsk:
2011 – Ikke stol på noen
2012 – Du er neste
2013 – Den siste som skal dø

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *