Gillian Flynn

 

Gillian FlynnGillian Flynn (født 1971) er en amerikansk journalist og forfatter. Hun vokste opp i Kansas City, Missouri.

Hun har sin Master’s degree fra Northwestern University. Hun har tidligere jobbet som TV-kritiker for magasinet Entertainment Weekly.

Hun debuterte som forfatter i 2007. Hun har fått fantastiske kritikker for sine bøker, inkludert fra forfatteren Stephen King. Bokbloggeren Mai Lene mener at «Flynn burde få en egen sjanger kalt opp etter seg».

Bibliografi
Mørke rom – 2011
(Dark Places – 2010)

Åpne sår – 2012
(Sharp Objects – 2007)

Flink pike – 2012
(Gone Girl – 2013)

Bøkene er enkeltstående, og man trenger ikke å lese dem i kronologisk rekkefølge. Jeg anbefaler dem på det sterkeste.

En tanke om “Gillian Flynn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *