Eystein Hanssen – Triangel

Etter to bøker om Ellisabeth Sunee Rathke og Jan Nereng ved Oslopolitiet, kommer nå den tredje boka fra Eystein Hanssen – Triangel.
Forventes utgitt medio august.

Cappelen Damm

Forlaget Cappelen Damm skriver følgende om utgivelsen: Elli er permittert fra Oslo-politiet på grunn av en episode i Giftstrøm. Men Elli greier ikke å sitte i ro og bestemmer seg endelig for å etterforske drapet på søsteren Anne, som skjedde for 16 år siden. Den gang fant de aldri morderen, det vil Elli gjøre nå. Samtidig får Oslo-politiet og hennes kollega Jan Nereng ett, og etterhvert to drap i hendene hvis spor knytter seg til dop og Asia, rettere sagt Thailand. Dess dypere Elli graver i søsteren «kalde» sak og Jan dykker ned i de doprelaterte mordene så kommer disse sakene nærmere hverandre. Hva kan mordet på Anne i 1996 ha med disse tre mordene 16 år etter? Ellis thailandske bakgrunn kommer i hvert fall til hjelp.

Jeg har selv nettopp oppdaget Eystein Hanssen – jeg har hatt de to første bøkene hans på leselisten min lenge, men har ikke kommet fram til dem før nå. Og det var jammen på tide! Eystein Hanssen er et meget spennende, nytt bekjentskap for meg – og bøkene hans preges av en intensitet og en spenning som gjør at nattesøvn må vike for lesing. Bøkene om Elisabeth Sunee Rathke og Dokka-mannen, Jan Nereng anbefales på det sterkeste fra meg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *