Døden to ganger av Chelsea Cain

Døden to gangerTittel: Døden to ganger
Forfatter: Chelsea Cain
Utgitt på Aschehoug 2013
Originaltittel: Kill You Twice
Oversatt av: Torleif Sjøgren-Erichsen
Kilde: Bilbioteket

Arche Sheridan forsøker fortsatt å komme til hektene igjen, både fysisk og psykisk etter sine tidligere opplevelser med den forføreriske seriemorderen Gretchen Lowell. Han er stadig like besatt av henne.

Så blir en mann funnet hengt fra et tre på en lekeplass. Det ser ut som om han er blitt flådd fra halsen og ned. Når Gretchen via sin psykiater påstår at hun har førstehåndsinformasjon om den nye mordsaken, mistenker Archie at hun bløffer for å få ham til å besøke henne. Men han kan ikke la muligheten for å få verdifulle tips gå fra seg.

Dette er den femte boka om Amerikas mest forførende seriemorder og jeg er like fornøyd med dem alle sammen. Dette er ekkelt og spennende hele veien – akkurat slik jeg liker. Man bør ha lest alle bøkene i rekkefølge, hvis ikke er det mye som nok ikke henger på greip i bøkene, men tar man dem i rekkefølge gir Chelsea Cain deg en leseropplevelse du ikke klarer å legge fra deg! Dynamikken mellom Archie og Gretchen er et kjærlighet/hat-forhold hvor ingen av dem klarer å slippe den andre. Og for hver bok får vi enda flere svar på hvordan Gretchen har blitt så skrudd som hun har blitt. FANTASTISK!

Les om forfatteren og de tidligere utgivelsene her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *