De beste bøkene jeg leste i 2012

Nå nærmer nyttårsaften seg med stormskritt og jeg synes det er på sin plass med en liten oppsummering av leseåret 2012. Det er enda to dager igjen, så muligens ender jeg opp med 125 leste bøker i år og det sier jeg meg temmelig fornøyd med. Som tidli

gere år har jeg vært igjennom både bra og mindre bra bøker – og dette året også direkte elendige bøker. Jeg har sett over lista mi, og plukket ut 15 bøker som jeg ønsker å presentere som de beste bøkene jeg har lest i år. 15 fordi jeg egentlig hadde tenkt å plukke ut 10, men det klarte jeg ikke og det er vel intet mindre enn et luksusproblem. Det som faktisk gleder meg, er at blant disse 15 er det en klar overvekt at norske bøker!

Topp 15 beste bøker lest i 2012
1. Udødelighetens Elixir – Gabi Gleichmann
2. Jakthundene – Jørn Lier Horst
3. Gerhardsens testamente – Ørjan N. Karlsson
4. Skyggerom – Jan-Erik Fjell
5. Delirium – Lauren Oliver
6. Kråkejenta – Eriksson & Sundquist
7. Nostradamus’ testamente – Tom Egeland
8. Djevelkysset – Unni Lindell
9. Skinndød – Thomas Enger
10. De ingen savner – Eystein Hanssen
11. Før jeg sovner – SJ Watson
12. Død sjel – Birger Baug
13. Stemmen – Jørgen Jæger
14. Den siste gode mann – A.J. Kazinski
15. Stormen – Frode Granhus

Og når det kommer til bunnlista så er det vel ingen hemmelighet at der troner Fifty Shades of Grey fullstendig alene:-)

Og med alle de bøkene som står på vent hos meg kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg til nye bokutfordringer i 2013 – og ikke minst å jobbe med å få denne bloggen ut til enda flere leseglade mennesker! Det er så hyggelig å få tilbakemeldinger både fra forfattere, forleggere og lesere på det jeg gjør her!

Godt nytt leseår alle sammen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *