Englestrøk av Fredrik Schmidt Fotland. Anbefalt av Jørgen Jæger

EnglestrøkEnglestrøk av Fredrik Schmidt Fotland
Utgitt på Comino forlag 2013

Bokomtale:
Sven Hope er i gang igjen. Sittende på en kafé med en fersk kaffe foran seg treffer han Solveig. Men det skal ikke være så lett. Før han vet ordet av det står dramatiske hendelser i kø og han må kjempe for å beholde livet.

Jørgen Jæger om boka:
Jeg vil anbefale Fredrik Schmidt Fotlands «Englestrøk», som utkom i 2013. Det var hans andre krim, etter debuten med «Agenten» i 2012.
Fredrik er en «self-made-man», som utgir bøkene på eget forlag og gjør hele jobben selv. Likevel kommer han strålende fra det og hevder seg godt i det krevende krimmarkedet i Norge, hvor nivået som kjent er høyt!
I høst hadde forlaget hans, Comino, flere andre utgivelser av andre forfattere også, og det er utrolig hva denn emannen får tid til. Forlaget hans er i vekst og er vel verdt å følge!

Jørgen Jæger:
Jørgen Jæger, født 1945 en en norsk forfatter bosatt i Bergen.
Han debuterte i 2003 og har siden den gang skrevet flere bøker i serien om Ole Vik og politiet i Fjellberghavn.
Du kan lese mine anmeldelser av alle hans bøker her.

Les alt om Jørgen Jæger på hans hjemmeside

Ridderkorset3. februar kommer Jæger med ny bok:Ridderkorset: 
I idylliske Fjellberghavn blir en liten gutt funnet død på en fjelltopp, en vekter blir skutt under et ran, og liket av en kvinne driver i land på en øy.
Politioverbetjent Cecilie Hopen kommer i et forferdelig dilemma. Siden eieren av vekterfirmaet er hennes samboer Bernhard Ro, blir hun erklært inhabil i ranssaken. Bernhard blir satt under mistanke og arrestert. Lensmann Ole Vik er fortsatt sykmeldt, men trebarnsmoren Marte Mellingen, som vi ble kjent med i «Stemmen», trer inn som hans vikar. Cecilie etterforsker drapssakene, og når det viser seg at sporene peker mot en norsk topp-politiker, får hun brukt for alle sine diplomatiske egenskaper. Samtidig må hun kjempe innbitt i kulissene for sin samboer.
Boken er en roman om hat og om nødvendigheten av å være forberedt på det som aldri skal kunne skje. Handlingen utspiller seg i 2010. Uten at det sies direkte, belyses noen av årsakene til Norges dårlige beredskap og alt som sviktet sommeren etter.

En tanke om “Englestrøk av Fredrik Schmidt Fotland. Anbefalt av Jørgen Jæger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *