Belinda Bauer

Belinda Bauer

 

Belinda Bauer, født i 1962, er en britisk forfatter. Hun er oppvokst i England og Sør-Afrika.

Hun bosatte seg etterhvert i Cardiff der hun arbeidet som journalist i sju år. Hun har også arbeidet som manusforfatter, og mottok Carl Foremans BAFTA-pris for The Locker Room.

 

 

Bibliografi: 
2011 – Blacklands 
2012 – Mørke dager
2013 – Som fortjent
2014 – Nysgjerrigper
2015 – Sannheten om livet og døden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *