Atten grader minus av Stefan Ahnhem

Atten grader minusTittel: Atten grader minus
Forfatter: Stefan Ahnhem
Utgitt på Aschehoug 2017
Originaltittel: Arton grader minus
Oversatt av Henning Kolstad
Kilde: Bibliotekbok

En bil kjører over kaikanten i Helsingborgs havn etter en voldsom biljakt. Alt tyder på at det var en ulykke, men når føreren, en it-entreprenør som har litt steinrik på mobilspill, obduseres, viser det seg at han har vært død i to måneder, i nedfryst tilstand. 
   Det er vår og nesten to år har gått siden hendelsene i Offer uten ansikt. I Helsingborgs kriminalavdeling har det vært uvanlig stille. Fabian Risk har kunnet bruke det meste av tiden sin på å lappe sammen familien. Selv om verken han eller kollegene neppe ville sagt det høyt så begynner de å kjede seg. Når den merkelige saken med den nedfryste millionæren havner på bordet deres kjenner alle det samme: Endelig skjer det noe. Like over sundet har Dunja Hougaard blitt nødt til å ta på seg uniformen igjen, i sin nye jobb som ordenspoliti i Helsingør. Når en hjemløs blir mishandlet til døde, klarer hun ikke å la være å sette i gang sin egen etterforskning. Sporene leder snart til Helsingborg.

Stefan Ahnhems bøker om Fabian Risk, er noe av det beste som har kommet ut på lenge, og jeg elsker alle bøkene han har skrevet til nå.

 

En tanke om “Atten grader minus av Stefan Ahnhem

  1. Tilbaketråkk: Atten grader minus av Stefan Ahnhem : Norske bokblogger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *