Ann Patchett

Ann PatchettAnn Patchett, født 1963, er en amerikansk forfatter.

Etter high-school har hun gått på forskjellige skrivekurs, og i 2010 oppdaget hun at hennes hjemby i Nashville ikke hadde noen god bokhandel lenger og sammen med Karen Hayes grunnla de Parnassus Books i 2011.
I 2012 kom Ann Patchett inn på listen over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden, av TIME magazine.

Bibliografi: 
Romaner:
1992 – The Patron Saint of Liars
1994 – Taft
1997 – The Magician’s Assistant
2001 – Bel Canto
2007 – Run
2011 – State of Wonder

Nonfiction: 
2004 – Truth & Beauty: A Friendship
2008 – What now?
2011 – The Getaway Car. A Practical Memoir About Writing and Life
2013 – How Knitting Saved My Life
2013 – The Is the Story of a Happy Marriage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *