Andrew Taylor

Andrew TaylorAndrew Taylor, født 1951, er en britisk forfatter.

Han har mastergrad i bibliotek, arkiv og informasjonsteknologi ved Universitetet i London.

Han debuterte som forfatter i 1982 med kriminalromanen Caroline Miniscule.

Under pseudonymet Andrew Saville skrev han på 1980-tallet flere lisensierte romaner om den populære TV-detektiven Bergerac.

 

Bibliografi:
Dougal-serien:
1982 – Caroline Miniscule
1984 – Waiting for the End of the World
1985 – Our Fathers Lies
1986 – An Old School Tie
1987 – Freelance Death
1990 – Blood Relation
1992 – The Sleeping Policceman
1993 – Odd Man Out

Jim Bergerac-serien (som Andrew Saville):
1985 – Bergerac: Crimes of the Season
1988 – Bergerac and the Fatal Weakness
1988 – Bergerac and the Traitor’s Child
1988 – Bergerac and the Jersey Rose
1988 – Bergerac and the Moving Fever

Blaines-serien
1987 – The Second Midnight
1988 – Blacklist
1990 – Toyshop

Lydmouth-serien (Richard Thornhill & Jill Francis):
1994 – An Air That Kills
1995 – The Mortal Sickness
1997 – The Lover of the Grave
1998 – The Suffocating Night
2000 – Where Roses Fade
2001 – Death’s Own Door
2004 – Call The Dying
2006 – Naked to the Hangman

Roth-trilogien:
1997 – The Four Last Things
1998 – The Judgement of Strangers
2000 – The Office of the Dead
2002 – Rewuiem for an Angel (gjenutgitt som Fallen Angel i 2007)

Psykologiske thrillere:
1991 – The Raven on the Water
1993 – The Barred Window
2006 – A Stain on the Silence
2014 – Silent Wounds

Historiske romaner:
2004 – The American Boy
2008 – Bleeding Heart Square
2010 – The Anatomy of Ghosts
2013 – The Scent of Death

Norske utgivelser:
Lydmouth-serien:
2004 – De dødes måned
2004 – Midtsommergalskap
2005 – Galgetreet
2006 – Kvelende mørke
2007 – Der rosene dør

Roth-trilogien:
2008 – De fire siste ting
2009 – Dommen over fremmede
2010 – Arven etter de døde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *